Οι Κορύβαντες και οι Λέοντες προσκεκλημένοι στην εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου


screenshot-2016-10-08-22-39-51

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε, ότι τα μέλη του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ‘Κορύβαντες’ και της Ακαδημίας Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών ‘Λέοντες’, είναι προσκεκλημένα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τη Δευτέρα 17/10 και Τρίτη 18/10 και ώρα 13:00.
Πιο συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε συνεργασία με το διεθνές γαλλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο TV5 MONDE και την ΕΡΤ Α.Ε. διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13:00 ειδική εκδήλωση στην αίθουσα συνεδρίων της για την προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα την προσωπικότητα και το έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το οποίο γυρίστηκε στο πλαίσιο της εκπομπής Secrets d’ Histoire του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 2.

Ενώ την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13:00 , η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε συνεργασία με το διεθνές γαλλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο TV5 MONDE και την ΕΡΤ Α.Ε. διοργανώνει ειδική εκδήλωση στην αίθουσα συνεδρίων της, για την προβολή τουριστικού ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα, το οποίο γυρίστηκε στο πλαίσιο της εκπομπής “Echappées Belles” του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 5 όπου οι προσκεκλημένοι σύλλογοι έλαβαν μέρος στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζοντας την Iστορική Ξιφασκία.screenshot-2016-10-08-22-40-06

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου.

Τα ντοκιμαντέρ λόγω της υψηλής ακροαματικότητας που είχαν στη Γαλλία, θα παρουσιασθούν παγκόσμια από το TV5 MONDE στις 24 και 25 Οκτωβρίου αντίστοιχα.
Η προβολή στη ΓΓΕΕ αποτελεί avant-première της μετάδοσης των ντοκιμαντέρ από το TV5 MONDE, το τηλεοπτικό δίκτυο που λειτουργεί ως το ανοιχτό παράθυρο της γαλλοφωνίας στον κόσμο. Τα γυρίσματα των ντοκιμαντέρ έγιναν με τη στήριξη της ΓΓΕΕ και της ΕΡΤ, στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που έχει συνάψει με τον τηλεοπτικό σταθμό TV5 Monde.

 

Πηγή: http://www.ert.gr/provoli-gallikon-ntokimanter-gia-ton-mega-alexandro-ke-tin-ellada-sti-ngee/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s