Ο εκπαιδευτής της Ακαδημίας Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών ‘Λέοντες’, είναι το νέο μέλος και επίσημος εκπαιδευτής οπλομαχίας της Ακαδημίας Ακριτών των Η.Π.Α.


 

Ο εκπαιδευτής της Ακαδημίας Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών ‘Λέοντες’, Γεώργιος Ε. Γεωργάς, είναι το νέο μέλος και επίσημος εκπαιδευτής Βυζαντινής Οπλομαχίας της ‘Ακαδημίας Ακριτών’ των Η.Π.Α.

Screenshot 2015-05-31 14.54.48

 

 

Η Ακαδημία Ακριτών έχει οριστεί από την Ελληνική Συμμαχία Παμμάχου , ως « Κέντρο Αριστείας και Αρχηγείο Εκπαίδευσης στις Η.Π.Α» για την Ελληνική πολεμική τέχνη ( Πάμμαχον ) . Ως εκ τούτου , η ακαδημία υποστηρίζει , καινοτομεί και αναπτύσσει το πρόγραμμα της Ελληνικής Συμμαχίας Παμμάχου ( www.hellenicpa.org ) .

s5_logo
Η Ελληνική Συμμαχία Παμμάχου είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην πολιτεία της Φλόριντα των Η.Π.Α. Οι στόχοι της οργάνωσης περιλαμβάνουν:
1. Την εκπαίδευση της νεολαίας των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, αλλά και της Ελληνικής Διασποράς (διαθεσιμότητα σε όλους τους Αμερικανούς, Καναδούς και τους Αυστραλούς) στη παραδοσιακή Ελληνική πολεμική τέχνη (Πάμμαχον). Η μεθοδολογία αυτή περιλαμβάνει: Ελληνική φιλοσοφία, Ελληνική ορολογία, Ελληνικό πολεμικό χορό, μαχητικό άθλημα, μη αθλητικές τεχνικές αλλά με τη μορφή πολεμικών τεχνών, τη εκπαίδευση στο κοντάρι, στο παραμήριο (σπάθη) και με εξέλιξη κατά τρόπο κατάλληλο για την ηλικία του ασκούμενου. Παράλληλα, παρέχουμε ένα κομμάτι της κατάρτισης των ενηλίκων.
2. Πρόγραμμα πιστοποίησης για “Δάσκαλους / Δασκάλα Νέων” για ενήλικες με σκοπό να εξασφαλίσουν την κατάλληλη εκπαίδευση των νέων και την πρόοδό τους. Όλες οι τάξεις της νεολαίας αναγνωρίζονται από την ΕΟΠΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος ), καθώς και από το Ινστιτούτο παραδοσιακών πολεμικών τεχνών του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού.
3. Διευκόλυνση την ενορχήστρωση και τη χρηματοδότηση της ετήσιών πολιτιστικών εκδηλώσεων, που επικεντρώνεται γύρω από Πάμμαχον, στην Ελλάδα για εκπαιδευτές, μαθητές, κλπ αλλά και για τις οικογένειες της Ελληνικής Διασποράς των ασκούμενων.
4. Ενίσχυση του δεσμού μεταξύ των κοινοτήτων της Ελληνικής Διασποράς των ΗΠΑ, του Καναδά και της Αυστραλίας με την Ελλάδα για την ανάπτυξη της νεολαίας.

 

Για περισσότερα εδώ : http://www.akritesacademy.com/hq/staff/non-resident-staff/akrites-staff-georgiosgeorgas

1a - AKADEMY LEONTES - INTERNET

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s