1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Δυτικής Αττικής ‘UNION FIGHTERS’ ,Παρουσίαση Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών στα πλαίσια του ‘Παμμάχου’ κλάδου άθλησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος με επίσημο φορέα το Δήμου Ίλιου.


1b - AKADEMY LEONTES - INTERNET

To 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Δυτικής Αττικής ‘UNION FIGHTERS’, είναι γεγονός. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ‘Λέοντες’ και ο σύλλογος UNION OF MARTIAL ARTS έδωσαν το παρόν στο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών προβάλλοντας το ένοπλο και το άοπλο ‘Πάμμαχο’ αντίστοιχα. Το φεστιβάλ έγινε στο 2ο κλειστό γυμναστήριο Γ. Κακούρης στο Δήμο Ιλιου.

Η ομάδα Η.Ε.Μ.Α του ένοπλου Πάμμαχου.


Το φεστιβάλ ξεκίνησε με τη παρουσίαση άοπλου ‘Παμμάχου’ από το προπονητή Παμμάχου κ. Νίκο Παππά ενώ κατά τη λήξη των αγώνων έγινε παρουσίαση ένοπλου Πάμμαχου από το προπονητή ξιφασκίας και οπλομαχίας κ. Γεώργιο Ε. Γεωργά.

Παρουσιάστηκαν Ιστορικές Ευρωπαϊκές Πολεμικές Τεχνικές μακριού σπαθιού, rapier και έγινε μονομαχία με παραμήριο και μικρή ασπίδα. Ενώ παρουσιάστηκαν και αφοπλισμοί.

Η ομάδα Η.Ε.Μ.Α του ένοπλου Πάμμαχου.

Το 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Δυτικής Αττικής ‘UNION FIGHTERS’ έγινε με επίσημο φορέα το Δήμου Ίλιον. Με αφορμή την επίδειξη έγιναν γνωστές οι Ιστορικές Ευρωπαϊκές Πολεμικές Τέχνες σε δεκάδες αθλητές και στους οικείους αυτών στον Δήμο Ίλιου.

Με τη κα. Ρένα Ροδιά, διοργανώτρια του φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο ΙΛΙΟΥ κο Νίκο Ζενέτο για την πολύτιμη υποστήριξη του, τη κα. Ρένα Ροδιά για την εμπιστοσύνη της και την υποστήριξη της αλλά και τους δασκάλους και προπονητές κ. Νίκο Παππά, Δημήτριο Κατσιάρα, Μίλτο Τσενέκο, Γεωργία Αρχου, Σπύρο Καραπάνο, Μπάμπη Μαντά, Χ. Παπουτσάκη, Ηλία Λιακόπουλο, και Γιούλι Νταβίντ, για το ήθος, την άμιλλα και την αλληλεγγύη!

Συγχαρητήρια στους μαχητές του άοπλου Παμμάχου:


Χρήστος Τζουβελάκης
Ανδρέας Πετρής
Νικόλαος Χανακούλας

Και στους μαχητές του ένοπλου (H.E.M.A) Παμμάχου:


Σπυρίδων Κονταράκης
Ιωάννης Δέδες
Πάνος Παπανικολάου
Νικόλαος Χανακούλας

Το ζέσταμα πριν τη παρουσίαση.

Το ζέσταμα πριν τη παρουσίαση.

Λίγο πριν βγούμε.

1a - AKADEMY LEONTES - INTERNET

 

 

One thought on “1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Δυτικής Αττικής ‘UNION FIGHTERS’ ,Παρουσίαση Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών στα πλαίσια του ‘Παμμάχου’ κλάδου άθλησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος με επίσημο φορέα το Δήμου Ίλιου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s