Ξεκινάει τμήμα ξιφασκίας στον Δήμο Κηφισιάς


Kαλή αρχή φίλε μου Στέργιο.

Ο Δήμος Κηφισιάς και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου “Δημήτριος Βικέλας” ανακοινώνει την έναρξη τμήματος ξιφασκίας.

Ελάτε να γνωρίσετε το άθλημα που αποκτά φανατικούς θαυμαστές παντού ανά τον κόσμο!!
Το άθλημα που βελτιώνει με πλήρη αρμονία ,το σύνολο των πνευματικών, σωματικών και τεχνικών ικανοτήτων!!
Η ξιφασκία αποτελεί μια πρωτότυπη μορφή άσκησης η οποία βελτιώνει τις περισσότερες παραμέτρους της φυσικής κατάστασης . Ο συνδυασμός τεχνικής και τακτικής, ασκεί το πνεύμα αυξάνοντας την προσοχή και την ικανότητα συγκέντρωσης, εξασκώντας την γρήγορη σκέψη και τα αντανακλαστικά

Επικεφαλής του τμήματος ξιφασκίας του Δήμου μας είναι ο Κηφισιώτης κ Τερζούδης Στέργιος , καθηγητής φυσικής αγωγής, πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης ξιφασκίας στο ξίφος μονομαχίας, με δεκάδες συμμετοχές σε διεθνείς αγωνιστικές και προπονητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο .
Ο κ. Τερζούδης είναι προπονητής και τεχνικός σύμβουλος σε αθλητικά σωματεία ξιφασκίας και μεγάλος αριθμός αθλητών του, στελεχώνει εδώ και χρόνια ,τις εθνικές ομάδες.
Όραμα και στόχος του είναι να γνωρίσει στους νέους του τόπου που γεννήθηκε και μεγάλωσε, το ιδιαίτερο και πρωτότυπο άθλημα τις ξιφασκίας, και να βάλει τις βάσεις, ώστε να αναδειχτεί από το δήμο μας, μέσα από τα προγράμματα του ,η νέα γενιά αθλητών και πρωταθλητών …

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς στα τηλέφωνα 210 8012549, 213 2007205, 213 2007208.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s